Na Klášterním 13, 162 00, Praha 6 – Břevnov

O nás

Číštení párou - stavební práce.

Steam company

Jsme společnost zabývající se parním čištěním a desinfekcí gastroprovozů, komerčních kuchyní, jídelen… Pomocí suché páry samozřejmě čistíme kompletní vybavení kuchyně jako je vzduchotechnika, nerezové přístroje, lednice, ale i obklady vč. spár, podlahy apod.

V kuchyních, hotelech a stravovacích zařízeních se pohybujeme již několik let a tak víme, jak je v těchto prostorách důležitá hygiena a čistota. Zkrátka čistá kuchyň (a nejen kuchyň) je základ dobré restaurace.

Na základě laboratorních testů vlastníme certifikát prokazující desinfekční účinky pomocí našeho čištění.

Protože je parní čištění ekologické a efektivní, zabýváme se i čištěním osobních vozidel, karavanů, autobusů.

Rychle a šetrně vyčistíme karoserii vašeho vozu, navíc bez jakéhokoliv odpadu. Nečistoty se pod tlakem páry a vysoké teploty rozpustí na mikročástečky které se stírají do speciální utěrky. Parní čištění je vhodné pro lidi trpící alergiemi. Díky páře je jednoduché vyčistit těžko dostupná místa, zbavit se zápachu a odstranit i velmi zašlé skvrny. Na umytí vozu je potřeba cca 5l vody oproti cca 110 litrů oproti standardnímu mytí.

SÍLA PÁRY

Tajemství čištění párou je založeno na jednoduchém principu: účinné kombinaci tlaku a vysoké teploty přesahující 130°C. Enormní efekt čištění, který je tak velký, že i silně ulpívající a zaschlé nečistoty jsou snadno odstraněny a to bez pomoci chemických čisticích prostředků. Pára má navíc desinfekční účinky.

EKOLOGICKÉ ČIŠTĚNÍ

Parní stroj nepoužívá k čištění žádné chemické prostředky, pouze vodu.  Chráníte tak životní prostředí a zároveň šetříte svou peněženku.

HO | RE | CA

HO – hotel
RE – restaurace
CA – catering

Párou čistíme a desinfikujeme digestoře, nerezové přístroje, chladicí boxy, lednice ale i podlahy, obklady včetně spár. Po našem čištění budete mít kuchyni zase opět jako novou!

Protože má čištění pomocí páry i desinfekční účinky, desinfikujeme např. i hotelová lůžka a matrace.

Pomocí páry si rychle a efektně poradíme i s Vašimi okny vč. žaluzií.

Máte ve Vaší restauraci čalouněný nábytek, který již není takový, jaký byl když jste restauraci poprvé otevřeli? Vrátíme mu původní podobu a bude opět jako nový.

Parní čištění v koupelně, na toaletách, v sauně

Tryska s tlakovou suchou párou je ideálním prostředkem na čištění spár v obkladech a dlažbách, ve kterých se usazují plísně. Silným proudem páry čistíme vany, umývadla, sprchové kouty, vodovodní baterie, záchodové mísy ale i koupelnový nábytek.

Pokud máte saunu, je třeba ji také udržovat. Pára je v tomto případě ideálním prostředkem, protože při použití chemikálií se v teplé a vlhké sauně se chemikálie uvolňují a zhoršují zdravé prostředí sauny. Pára nijak nepoškodí dřevěnému zařízení sauny a kvalitně vyčistí a vydesinfikuje každý kout.

Další samostatnou kapitolou jsou fitness centra, posilovny, kde se schází velké množství lidí. Zde je kladen veliký důraz na hygienu a desinfekci. Pára se opět postará o čistotu a desinfekci.